Μ. Καρχιμάκης: Υπονόμευση του Γ. Παπανδρέου από τον Ευ. Βενιζέλο

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 15:06
UPD:15:09
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης.

A- A A+

Καταγγελίες περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο κάνει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β΄ Αθήνας, Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει ότι υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής του κ. Βενιζέλο προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά να του «πάρουν» το κόμμα (σσ. του Γ. Παπανδρέου) και επικαλείται τη μαρτυρία του κ. Κουρουμπλή.

Υπενθυμίζει επίσης δηλώσεις βουλευτών, προσκείμενων στον κ. Βενιζέλο, όπως του κ. Λιντζέρη, ενώ αναφέρεται και σε δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε μυστική συνεννόηση του κ. Μπαρόζο με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά για την ανατροπή του κ. Παπανδρέου.

Χαρακτηρίζει «δεξιό», «εκφυλισμένο»» και «σκιά της δεξιάς στην πιο σκληρή μορφή της» το σημερινό ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως αναφέρει υποτάχθηκε στις ορέξεις του κ. Σαμαρά, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον «πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή