Εκπτώσεις στα σιδηροδρομικά εισιτήρια για τους κατόχους της ευρωπαϊκής κάρτας νέων

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 18:24
UPD:18:27
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι κάρτα εκπτωτική και όχι πιστωτική και έχει ισχύ στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες 38 χώρες της Ευρώπης.

A- A A+

Ανανεώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η Συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και έτσι οι κάτοχοι της κάρτας θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν με μειωμένο εισιτήριο στο σιδηροδρομικό άξονα Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης καθώς και στην απ’ ευθείας γραμμή Αθήνα-Καλαμπάκα.

Η συμφωνία για την ανανέωση της  συνεργασίας υπεγράφη, στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ,   από τον Αντιπρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Τσαμπαρλή Νικόλαο

Τέλος και οι δύο συμβαλλόμενοι συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα στην ενημέρωση των ηλεκτρονικών συστημάτων, ώστε να καταστεί δυνατή η on-line έκδοση εισιτηρίων και για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. 

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι κάρτα εκπτωτική και όχι πιστωτική και έχει ισχύ στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες 38 χώρες της Ευρώπης.

Επίσης προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, αθλητικές δραστηριότητες, ενώ χρησιμοποιείται ήδη από περίπου πέντε εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη, στους οποίους προσφέρεται ένας κατάλογος άνω των 100.000 προσφορών για ταξίδια, πολιτιστικά γεγονότα, μεταφορικά μέσα, βιβλιοπωλεία, υπηρεσίες, καταστήματα και πολλά άλλα. Στην Ελλάδα τα ενεργά μέλη της αγγίζουν τα 20.000.

 Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.europeanyouthcard.gr, www.neagenia.gr, www.trainose.gr.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή