Διαψεύδονται τα περί «σχεδίου ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ»

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 14:55
UPD:23:03
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

A- A A+

«Κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» χαρακτηρίζει το δημοσίευμα περί «σχεδίου ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ» ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Σχολιάζοντας τα όσα είδαν το φως της επικαιρότητας ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι «μόνο ως προϊόν δημοσιογραφικής αφέλειας ή σκόπιμου αποπροσανατολισμού μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα περί «σχεδίου ξαφνικού θανάτου του ΟΑΕΔ».

Ουσιαστικά πρόκειται για «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας, αναφέρει ο υπουργός.

Ο ίδιος αναφέρεται στην ενίσχυση του ΟΑΕΔ το τελευταίο διάστημα «αφενός μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αφετέρου μέσα από την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας».

«Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς για την πατρίδα μας, εκτός από περίεργο είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την Κοινή Γνώμη» σημειώνει κλείνοντας τη δήλωσή του ο κ. Βρούτσης.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή