Έξω από το ΥΠΟΙΚ αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 11:36
UPD:12:20
NAFTEMPORIKIGR

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, προκειμένου να συζητήσουν για τα αναδρομικά τους.

A- A A+

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα, έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, ενώ δεν έλειψαν σπρωξίματα και μικροεντάσεις όταν δυνάμεις των ΜΑΤ και συγκεντρωμένοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. 

NAFTEMPORIKIGR

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και να ισχύσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων.

Όπως λένε, είχε προγραμματιστεί συνάντηση για το θέμα, η οποία όμως ακυρώθηκε και για τον λόγο αυτόν πραγματοποιούν συγκέντρωση ως μέσο πίεσης για να τους δεχθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου. 

NAFTEMPORIKI.GR

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος δήλωσε ότι οι ένστολοι απαιτούν σεβασμό στις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης ιδίως όταν είναι αμετάκλητες.

«Ο υπουργός Οικονομικών παρανομεί, από την ημέρα που το επιδόθηκε η απόφαση όφειλε να επιστρέψει τις αποδοχές των αστυνομικών», πρόσθεσε.

Ο κ. Φωτόπουλος αναφέρθηκε και στη μικροένταση που προηγήθηκε. Όπως είπε,  «Δεν μπορεί (ο κ. Χαρδούβελης) να υποδέχεται τους εκπροσώπους των ενστόλων με αυτόν τον τρόπο στο υπουργείο του».

«Ποιος τον φυλάει τον κύριο τον συγκεκριμένο; Ποιος δίνει μάχες κάθε μέρα με το έγκλημα; Το ξεχνάει;», διερωτήθηκε. 

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή