Πάτρα: Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας χασίς – δυο συλλήψεις

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 11:45
UPD:11:47
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Μέσα στο εσωτερικό μέρος της οροφής του φορτηγού, βρέθηκαν, σύμφωνα με το Λιμενικό, 311 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν περισσότερα από 354 κιλά χασίς.

A- A A+

Μεγάλη ποσότητα χασίς, η οποία ξεπερνά τα 460 κιλά, εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος, έπειτα από ελέγχους που έκαναν σε ένα φορτηγό και ένα επικαθήμενο - ψυγείο.

Συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος.

Για τον εντοπισμό της ποσότητας των ναρκωτικών, αξιοποιήθηκαν πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια ελέγχων στο λιμάνι της Πάτρας, εντοπίστηκε φορτηγό - ψυγείο, που κίνησε τις υποψίες των λιμενικών και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος.

Μέσα στο εσωτερικό μέρος της οροφής του φορτηγού, βρέθηκαν, σύμφωνα με το Λιμενικό, 311 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν περισσότερα από 354 κιλά χασίς.

Οι έρευνες των λιμενικών συνεχίστηκαν σε αποθήκη στην περιοχή της Πάτρας, όπου και βρέθηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό μέρος της οροφής επικαθήμενου – ψυγείου, 99 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν περισσότερα 112 κιλά χασίς.

HELLENICCOASTGUARD

Ο 54χρονος οδηγός του φορτηγού και ο 57χρονος συνοδηγός του συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί το σημείο από όπου φορτώθηκε η ποσότητα τους χασίς στο φορτηγό και το επικαθήμενο.

Όσον αφορά τον προορισμό του φορτίου με το χασίς, εκτιμάται, ότι είχε ως τελικό προορισμό κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή