Τους υποψήφιους με τον συνδυασμό του παρουσίασε ο Γ. Καμίνης

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 20:46
UPD:20:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλάει στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην πόλη».

A- A A+

Τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην Πόλη» παρουσίασε ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται κατά 50% από νέα πρόσωπα, ενώ από τους 66 υποψηφίους που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής, οι 20 είναι γυναίκες, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν άλλες οχτώ υποψηφιότητες.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από νυν δημοτικούς συμβούλους, μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών, εκπροσώπους Φορέων και Επαγγελματικών Ενώσεων.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο πανεπιστημιακός Θάνος Βερέμης, ο λέκτορας Πολιτικής Υγείας Παναγιώτης Μηνογιάννης, ο νομικός-διεθνολόγος και μέλος της Εβραϊκής Κοινότητας Αλέξανδρος Μοδιάνο, ο πρόεδρος εργαζομένων του ΙΚΑ Αττικής Βαγγέλης Θεοδωρίδης, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Ηλίας Βλαχάκης, ο διευθυντής του Πειραματικού Πλάκας Κωστής Κοντογιάννης, ο παιδίατρος παλαιστινιακής καταγωγής Ραούφ Σεχάντε, από την οργάνωση 2ης γενιάς μεταναστών ο πρόεδρος του «ASANTE» Νικόδημος Μάινα Κινίουα, ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης (γιος του Μιχάλη Παπαγιαννάκη), οι δημοσιογράφοι Μυρσίνη Λιοναράκη, Πόπη Διαμαντάκου, Γιώργος Φρατζεσκάκης, Φώτης Βαλλάτος.

Επίσης, συμμετέχουν οι νυν δημοτικοί σύμβουλου Αγγελόπουλος Βασίλης, Αποστολόπουλος Γιώργος, Βαρελάς Ανδρέας, Γιαννοπούλου Πόπη, Κατσούλη Ελένη, Κόκκινος Νίκος, Κοντοσταθάκου Εύα, Μπέης Παναγιώτης, Μπιλιάνη Σάντυ, Μπρούλιας Γιώργος, Παπανδρέου Γιώργος, Παπαχελά Νέλη, Προβατάς Φώτης, Φράγκος Σπύρος, Φίλιππος Δραγούμης.

Δήλωση στήριξης για τη στάση του δημάρχου Αθηναίων στο θέμα της Χρυσής Αυγής έστειλε ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός. Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου παραβρέθηκαν η Μαρία Γιαννάκη, ο Νίκος Χρυσόγελος, ο Νίκος Μπίστης και η Μαρία Καρακλιούμη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή