Βράβευση της πλατφόρμας XEMarkets

Δελτίο Τύπου
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 13:41

Η XEMarkets Βραβεύτηκε ως η Πλατφόρμα Συναλλαγών με την Καλύτερη Εκτέλεση Εντολών στην 10η Οικονομική έκθεση στην Κίνα (10th China Finance Expo)

Η Κυπριακή Χρηματοοικονομική εταιρεία, Trading Point of Financial Instruments Ltd, που εδρεύει στην Λεμεσό και προσφέρει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της γνωστής ιστοσελίδας της XEMarkets, βραβεύτηκε πρόσφατα ως η Πλατφόρμα με την Καλύτερη Εκτέλεση, στην 10η Οικονομική Έκθεση στην Κίνα (10th China Guangzhou International Investment & Finance Expo) η οποία διεξήχθη μεταξύ 5 και 7 Μαρτίου 2013.

Η Trading Point of Financial Instruments Ltd, η οποία έχει ήδη παρουσία σε 179 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, συνεχίζει να επεκτείνεται στην Κίνα με γοργούς ρυθμούς απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο για τις εμπορικές συνθήκες συναλλαγών που προσφέρει αλλά και για το ότι πάντα τοποθετεί τον επενδυτή και τις ανάγκες του υπεράνω όλων.

«Αναπτυσσόμαστε ταχύτατα στην Κινέζικη αγορά»,  ανέφερε ο Διευθυντής του Marketing κ. Χρίστος Α. Ζαχαρία στην συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε με το πέρας την έκθεσης. «Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την παρουσία μας σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας πάντοτε και χωρίς κανένα συμβιβασμό, ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα προς όλους τους πελάτες μας. Εκ μέρους της εταιρείας, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμηση μας για το ότι μας αναγνωρίσατε ως την Πλατφόρμα Συναλλαγών με την Καλύτερη Εκτέλεση.»

Η παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας στην έκθεση και ο βαθμός ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών σηματοδοτεί και καθιερώνει την XEMarkets ως μια ηγετική οντότητα σε οικονομικό επίπεδο στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Η αναγνώριση που απέσπασε η XEMarkets στην 10η Οικονομική έκθεση στην Κίνα καταδεικνύει σαφώς τη υλοποιημένη δέσμευση και αποφασιστικότητα της εταιρείας στην παροχή των καλύτερων χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Σχετικά με την Εταιρεία

Η XEMarkets είναι η εμπορική επωνυμία της εταιρίας Trading Point of Financial Instruments Ltd , που έχει καταχωρηθεί ως Κυπριακή Εταιρεία Επενδυτικών Υπηρεσιών (ΚΕΠΕΥ), και ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Kύπρου (CySEC) με αριθμό αδείας 120/10. Η Trading Point of Financial Instruments Ltd λειτουργεί σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία που διέπει τις Αγορές Χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID).

Η δημοτικότητα της XEMarkets οφείλεται στο γεγονός ότι εφαρμόζει πολιτική μη απόρριψης και μη άρνησης εκτέλεσης εντολών και χωρίς επανατιμολόγηση (no re-quotes). Επιπλέον, δεν υπάρχουν πουθενά κρυφές χρεώσεις με το 99.35% των εντολών να διεκπεραιώνονται εντός 1 δευτερολέπτου. Επιπλέον, προσφέρει πολυγλωσσική υποστήριξη διαθέσιμη 24ώρες το εικοσιτετράωρο, πέντε μέρες την εβδομάδα, μέσω Προσωπικών Account Managers.

Προτεινόμενα για εσάς