Επισκόπηση Τύπου

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2012 09:24
A- A A+

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "5 νάρκες στην κυβέρνηση Παπαδήμου... ".

"Μείωση του κατώτατου μισθού και επικουρικών. Απολύσεις-εξπρές με λουκέτο υπηρεσιών του δημοσίου. Μείωση αποζημιώσεων λόγω απόλυσης. Κατάργηση κανονισμών εργασίας στις ΔΕΚΟ κ.α.".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εθνική προδοσία".

"Μην τολμήσει ο Παπαδήμος να χαρίσει τον εθνικό μας πλούτο στους τοκογλύφους της τρόικας. Η εκχώρηση των μελλοντικών εσόδων από φυσικό αέριο και πετρέλαιο στο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας που ελέγχεται από τους δανειστές μας".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Εφάπαξ. Πότε θα καταβληθεί στους δημοσίους υπαλλήλους".

"Αναζητούνται εναλλακτικά σενάρια για να επιταχυνθεί η διαδικασία απόδοσής του. Μεταξύ άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο να δίνεται μια προκαταβολή της τάξης του 50% του βοηθήματος στους ασφαλισμένους ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο υπουργός με το... πριόνι! ".

"Ανεπανάληπτη γκάφα από τον Κουτρουμάνη. Επιμένει στις περικοπές των επικουρικών συντάξεων, αλλά δίνει μπόνους αναπηρίας σε παιδόφιλους, επιδειξιομανείς, κλεπτομανείς και πυρομανείς".

ΕΘΝΟΣ: "Ο 14ος Μισθός θυσία στον βωμό της τρόικας".

"Τις αμοιβές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα έχουν τώρα πρώτο θέμα στην ατζέντα τους οι εκπρόσωποι της τρόικας. Επιστρέφουν την ερχόμενη Δευτέρα. Το σενάριο που εξετάζεται είναι κατάργηση του 14ου μισθού και ενσωμάτωση του δώρου των Χριστουγέννων στις τακτικές αποδοχές".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ποιοι και γιατί θέλουν εντός του 2012 την... "Ανεξάρτητη Κρήτη".

"Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου, αλλά και πετρελαίου, νότια του νησιού έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των υπερδυνάμεων του πλανήτη, οι οποίες θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν μέρος στο μεγάλο φαγοπότι".

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟΣ:"Παράθυρο για σύνταξη έως και 5 χρόνια νωρίτερα".

"Εξαγορά πλασματικών ετών για ασφαλισμένους όλων των ταμείων.Από την 1η Ιανουαρίου 2012 αναγνωρίζονται ως συντάξιμα χρόνια: σπουδές, στρατιωτική υπηρεσία, εκπαιδευτική και γονική άδεια, απεργίες, ημέρες ασθένειας και ανεργίας".

ΕΣΤΙΑ: "Η βιασύνη για την εξουσία ".

"Το 2009 ο κ.Γ.Παπανδρέου βιάσθηκε προκειμένου να επισπεύση την άνοδό του στην εξουσία. Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, απείλησε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι θα την έρριχνε κατά την προεδρική εκλογή στις αρχές του 2010 ".

ΤΑ ΝΕΑ: "Αλλάζουν όλα στην οικοδομή".

"Ερχεται νέος ΓΟΚ. Μπόνους στον συντελεστή δόμησης, μειώσεις στις καλύψεις, μεγαλύτεροι όγκοι, μίνι ουρανοξύστες, προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Σηφουνάκη".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Λύση για το PSI. Διπλό σχέδιο για τις τράπεζες".

"Ανοιξε ο δρόμος για το haircut στο ελληνικό χρέος. Για τα κεφάλαια που θα απαιτηθούν, εξετάζεται τώρα να εκδοθούν προνομιούχες μετοχές. Η κεφαλαιακή ενίσχυση για τις επισφάλειες θα γίνει με κοινές μετοχές".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αντικειμενικά κριτήρια στις επιστροφές φόρων".

"Αλλαγές στον υπολογισμό των λογιστικών διαφορώντων επιχειρήσεων, αλλά και ένα νέο σύστημα επιστροφής φόρων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο του νέου Εθνικού Φορολογικού Συστήματος".

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή