Υγεία: Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 17:07
UPD:17:08

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και εκπτώσεις σε εξετάσεις για γυναίκες που θα επισκεφθούν αύριο Πέμπτη, Πάγκοσμια Ημέρα της Γυναίκας από τις 9.00 έως τις 12.00 το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ο Όμιλος Υγεία.

Ειδικότερα προσφέρει δωρεάν έναν προληπτικό έλεγχο αναιμίας και το Ατομικό Πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων «1 χρόνο υγεία». Πρόκειται για συνδρομητικό πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους που περιλαμβάνει δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς 34 ειδικοτήτων του ομίλου ΥΓΕΙΑ, σημαντικές εκπτώσεις σε μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις και δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου για ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο.

Οι παραπάνω παροχές υγείας διενεργούνται στα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ και στα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του oμίλου Υγεία, το Πολυϊατρείο Αθηνών BΙΟ- CHECK στο κέντρο της Αθήνας και το Πολυϊατρείο Δυτικής Αθήνας, στο Περιστέρι.

Επίσης αύριο, στο Αμφιθέατρο «Ν. Λούρος» στο ΜΗΤΕΡΑ, θα διανεμηθεί επικοινωνιακό υλικό για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, καθώς και ενημερωτικό υλικό αναφορικά με την αξία της πρόληψης ως στάση ζωής για όλες τις γυναίκες.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή