Αποσύρθηκε η τροπολογία για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 23:18
UPD:27/07/2011 07:46
A- A A+

«Χειρονομία καλής θέλησης» χαρακτήρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την απόσυρση της τροπολογίας για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό στο νομοσχέδιο για τις ενεργειακές αγορές http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2025105 .

Με την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου, οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. κάλεσαν την κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία.

«Κοινοβουλευτικό τείχος απέναντι στην κυβερνητική τροπολογία για το τζαμί στον Ελαιώνα, που κατατέθηκε στο πλαίσιο του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ για την Ενέργεια, όρθωσε ο ΛΑ.Ο.Σ. διά του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου. Ο κ. Αστέριος Ροντούλης ανάγκασε με σειρά στέρεων επιχειρημάτων τον υπουργό να αποσύρει την τροπολογία, καθώς αυτή δεν είχε την παραμικρή συνάφεια με το αντικείμενο του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, ενώ επιπλέον δεν είχε συζητηθεί προηγουμένως στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Δεδομένου ότι ο αρμόδιος υπουργός αναγκάστηκε να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία, ο ΛΑ.Ο.Σ. ευελπιστεί, πέραν της διαδικασίας, να επανεξεταστεί από την κυβέρνηση και το περιεχόμενό της», αναφέρει ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωσή του.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή