Χρυσοχοΐδης: «Δεν ανοίγει θέμα ασφαλιστικού των ένστολων»

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 10:55

«Δεν ανοίγει θέμα ασφαλιστικού των ένστολων», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από το βήμα του πρώτου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι αυτό το οποίο συζητείται και θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες σχετικά με το ασφαλιστικό, είναι το ασφαλιστικό του ιδιωτικού τομέα, δεν αφορά τους ένστολους, αφορά τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα και κανέναν άλλον», ξεκαθάρισε ο υπουργός.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε την ΠΟΑΣΥ ότι «δεν ανοίγει θέμα ασφαλιστικού των ένστολων […] ¶ρα, λοιπόν θα παρακαλέσω πολύ, επειδή έχουμε μια αθρόα προσέλευση συναδέλφων σας για να υποβάλουν αιτήσεις να φύγουν από το Σώμα, και χάνουν χρήματα από το ύψος της αποζημίωσης τους, από τη σύνταξη και το εφάπαξ, έχουμε ένα πανικό, με αποτέλεσμα να ζημιώνονται τα ταμεία, η ίδια η υπηρεσία που χάνει προσωπικό μάχιμο».

Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επανέλαβε ότι «το ζήτημα δεν αφορά τους ένστολους ούτε καν την ΑΔΕΔΥ, αφορά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους».Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα