Απεβίωσε ο δράστης του επεισοδίου στο Ρέντη

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009 11:26
UPD:17:47

A- A A+

Απεβίωσε λίγο μετά τις 11:20 ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου στη σχολή του ΟΑΕΔ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/10/1651863.htm .

Ο 19χρονος που δέχθηκε τα πυρά του συμμαθητή του υπεβλήθη σε χειρουγρική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας. Φέρει τυφλό τράυμα στο θώρακα καθώς και δύο ακόμα τραύματα στο πόδι και το χέρι. Σταθερή είναι η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών. Στο νοσοκομείο μετέβησαν το μεσημέρι η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ Γιώργος Βερναρδάκης.

Π. Ευσταθίου (διοικητής ΕΚΕΠΥ) : Aπεβίωσε ο δράστης

Π. Ευσταθίου (διοικητής ΕΚΕΠΥ) : Aπεβίωσε ο δράστης

Πετραλιά: Φαινόμενα άγνωστα και ξένα για τη χώρα μας

«Τέτοια φαινόμενα είναι άγνωστα και ξένα για την χώρα μας και την μαθητική κοινότητα και δεν εκφράζουν την ελληνική νεολαία», σημείωσε από το βήμα της Βουλής (κατά τη συζήτηση ερώτησης του κ. Αλαβάνου), η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, εκφράζοντας τη λύπη της για το πρωτοφανές (όπως το χαρακτήρισε) γεγονός στην σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Φ. Πάλλη-Πετραλιά: Τέτοια φαινόμενα δεν εκφράζουν την ελληνική νεολαία

Φ. Πάλλη-Πετραλιά: Τέτοια φαινόμενα δεν εκφράζουν την ελληνική νεολαία

«Να εκφράσω και εγώ τη βαθιά λύπη όλων μας στο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό που έγινε. Αλλά να εκφράσω και την πλήρη διαφωνία μου για αυτά που λέτε ότι είναι ξένα κ. Πετραλιά», παρατήρησε από την πλευρά του ο Αλέκος Αλαβάνος. «Αυτά που είναι ξένα γίνονται δυστυχώς εγχώρια και ντόπια. Και πρέπει και εσείς και ο πρωθυπουργός να καταλάβετε ότι μέσα από το φόβο την ανασφάλεια τη προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας συσσωρεύεται η επιθετικότητα στους νέους και μπορεί να έχουμε τέτοια κρούσματα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε: «Εμείς λέμε όχι άλλο αίμα, με κανένα τρόπο, για αυτό πρέπει να παρέμβουμε για να δώσουμε τη δυνατότητα, οι νέοι να έχουν μια θέση στον ήλιο».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Α. Αλαβάνος: Πρέπει να παρέμβουμε για να δώσουμε τη δυνατότητα οι νέοι να έχουν μια θέση στον ήλιο

Α. Αλαβάνος: Πρέπει να παρέμβουμε για να δώσουμε τη δυνατότητα οι νέοι να έχουν μια θέση στον ήλιο

Για «πρωτοφανές περιστατικό από το οποίο είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται, είπε, για έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα ανασφάλειας που βιώνει ο πολίτης, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ είχε επισημάνει το πρόβλημα των ψυχολογικών προβλημάτων στα σχολεία και γι' αυτό στο πρόγραμμά του προβλέπει θέση ψυχολόγου στην εκπαίδευση. Τέλος, ο κ. Παπακωνσταντίνου κάλεσε την Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή