ΜέΡΑ25: Πάνω από 500 διακοπές ρεύματος ημερησίως στην Αττική - Κροκοδείλια δάκρυα κυβερνητικών

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 15:27
UPD:15:32
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Για πάνω από 500 διακοπές ρεύματος ημερησίως στην Αττική έκανε λόγο σήμερα το πρωί σε συνέντευξη ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25, τονίζοντας ότι οι κυβερνητικοί μπορεί να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το ρεύμα, η πραγματικότητα όμως, που αυτοί μαζί με τον νομοθέτη του Χρηματιστηρίου Ενέργειας κ. Τσίπρα δημιούργησαν, είναι αμείλικτη. 

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, « Για αυτό θεσμοθέτησαν άλλωστε τα κόμματα της ολιγαρχίας το Χρηματιστήριο Ενέργειας, για να κερδοσκοπούν οι εντολείς τους ολιγάρχες πάνω στο ρεύμα όπως σε οποιοδήποτε εμπόρευμα. Τόσο κυνικά, τόσο μισανθρωπικά». 
«Όμως, εδώ δεν μιλάμε για ένα εμπόρευμα, μιλάμε για ένα αγαθό αναγκαίο για την επιβίωση», προσθέτει. 

Αναφέρει επίσης ότι «Το ΜέΡΑ25 από την πρώτη στιγμή φωνάζει από όλα τα βήματα και σε όλους τους τόνους: Κατάργηση τώρα του Χρηματιστηρίου Ενέργειας! Κατάργηση της Οριακής Τιμολόγησης! Κατάργηση της μετατροπής του ρεύματος σε εμπόρευμα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Σε άμεσο χρόνο, αποδοχή από την κυβέρνηση της τροπολογίας του ΜέΡΑ25 για καμία διακοπή ρεύματος στα πληττόμενα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Καμία, κανείς χωρίς ρεύμα!»

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή