Ζαγοράκης: «Μόνος επενδυτής ο κόσμος»

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008 14:33
UPD:14:56
AΠΕ/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

A- A A+

«Η ομάδα στηρίζεται μόνο σε έναν επενδυτή, τον κόσμο της. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Μεταξύ μας υπάρχει ειλικρίνεια και θα ισχύει αυτό όσο είμαστε εμείς εδώ», υπογράμμισε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Κύριο θέμα της συνέντευξης ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει στο πλάι του, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, τον αντιπρόεδρο Ηλία Βιολίδη και το μέλος της διοίκησης, Ανδρέα Μανδρίνο.

«Δεν υπάρχει κανείς επενδυτής, ότι εθνικότητας κι αν είναι. Υπάρχει μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ», τόνισε ο κ. Ζαγοράκης σημειώνοντας παράλληλα πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα εξαρτηθεί από την αύξηση του μ/κ.

«Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι ένα μεγάλο όνειρο. Σημαίνει πάρα πολλά. Στηρίζεται η ομάδα μόνο σε έναν επενδυτή, τον κόσμο. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, μεταξύ μας υπάρχει ειλικρίνεια. Ακούω και διαβάζω διάφορα ότι υπάρχουν επενδυτές από πίσω. Αυτό είναι αποτρεπτικό για τον οποιοδήποτε θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια. Για πρώτη και τελευταία φορά θέλω να πω το εξής: αν υπήρχε κάποιος, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε ότι ναι υπάρχει επενδυτής. Θα προστάτευα τον κόσμο και θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ άτιμο, αν έκανα το κάλεσμα αυτό και έλεγα στον κόσμο πάρτε μετοχές, ενώ ήταν κάποιος από πίσω. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, είμαι ξεκάθαρος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις