Εκατέρωθεν βολές από ΕΠΟ και Αυγενάκη

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 21:49
UPD:22:03
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Στην επίθεση πέρασε η ΕΠΟ εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 για το θέμα της Ολιστικής Μελέτης, υποστηρίζοντας στην ανακοίνωσή της ότι «σε συνεργασία της ΕΠΟ με τις FIFA και UEFA, υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της».

Από την Ομοσπονδία υπογράμμιζαν πως «...η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οικογένεια, επαγγελματική και ερασιτεχνική, υιοθέτησε με απόλυτη ομοφωνία την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA. Η Ολιστική Μελέτη, σε συνεργασία της ΕΠΟ με τις FIFA και UEFA, υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της.

Χωρίς την ΕΠΟ και το αυτόνομο-αυτοδιοικούμενο Ελληνικό Ποδόσφαιρο στο σύνολό του, ουδείς άλλος μπορεί να υλοποιήσει τη Μελέτη αυτή, όπως άλλωστε και η ίδια ρητά αναφέρει.

Κατά συνέπεια, η επαναλαμβανόμενη αμετροεπής συμπεριφορά τού Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και το κουραστικό επικοινωνιακό παραλήρημά του επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά τους λόγους που επανειλημμένα αρνείται να συναντήσει τη FIFA και την UEFA, και μόνο αυτό...».

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η απάντηση του υφυπουργείου Αθλητισμού. «Δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί η απέλπιδα προσπάθεια της ΕΠΟ να ευθυμήσει τους φιλάθλους όλης της χώρας με την έμπνευσή της περί "αθόρυβης υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης!"

ΥΓ.: "Αυτόνομος" = αυτός που καθορίζει μόνος του τους νόμους.

Ευτυχώς, στην Ελληνική Δημοκρατία και στην έννομη τάξη της, οι νόμοι ψηφίζονται στην Ολομέλεια της Βουλής κι όχι στα γραφεία οποιασδήποτε Ομοσπονδίας…... », ήταν η θέση του υφυπουργείου.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις