Ξεκινάει η κατασκευή του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Σμύρνης

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 21:48
UPD:21:53
INTIME NEWS/ Δελτίο τύπου / POOL
A- A A+

 Το «πράσινο» φως για την κατασκευή του νέου βιοκλιματικού - πολυδύναμου αθλητικού κέντρου του Δήμου Νέας Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων δόθηκε με την συνυπογραφή της εργολαβικής σύμβασης από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΤΟΜΗΣ ΑΤΕ Χ. Παναγιωτόπουλο.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 20.850.000 ευρώ χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και έχει χρονικό ορίζοντα δύο χρόνια. Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης, Σ. Τζουλάκης, η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δ. Νάνου και ο δ/ντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Αλ. Καλογερόπουλος.

Ο περιφερειάρχης αναφερόμενος στη 2ετή διαβούλευση που προηγήθηκε για την διευθέτηση εκκρεμοτήτων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή έναρξης του έργου επισημαίνοντας: «Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο σε 2 χρόνια θα αποτελεί ένα «κόσμημα» για τον Δήμο Νέας Σμύρνης και θα είναι στη διάθεση των κατοίκων και των αθλητικών συλλόγων, λειτουργώντας ως αθλητικό κέντρο αλλά και ως κέντρο πολιτισμού».

Από την πλευρά του ο κ. Τζουλάκης αφου ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους επισήμανε: «Το παλέψαμε και τα καταφέραμε τελικά να γίνει ένα αθλητικό κέντρο το οποίο δεν θα χαρούν μόνο οι πολίτες της Νέας Σμύρνης αλλά όλη η Αττική. Και λέω το παλέψαμε γιατί εάν έληγε η σύμβαση θα έπρεπε να γίνει νέος διαγωνισμός και το έργο θα καθυστερούσε για περισσότερα χρόνια. Είμαστε ευχαριστημένοι ως δήμος Νέας Σμύρνης και ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους συνεργάτες».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή