Καναδάς: Ο βουλευτής που βγήκε γυμνός σε τηλεδιάσκεψη, τώρα «πιάστηκε» να… ουρεί on camera!

Ζήτησε συγγνώμη, αποσύρεται προσωρινά και «θα ζητήσει βοήθεια»
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 21:20
UPD:21:28
Twitter
A- A A+

Δεν έχουν τέλος οι τέλος οι… εκκεντρικότητες του Καναδού βουλευτή Ουίλιαμ Έιμος. Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εμφανίστηκε γυμνός σε τηλεδιάσκεψη του κοινοβουλίου και χθες καταγράφηκε από κάμερες να ουρεί κατά τη διάρκεια μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.
Ο Ειμος ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί προσωρινά από ορισμένα καθήκοντά του και «θα ζητήσει βοήθεια».

«Χθες το βράδυ, ενώ μετείχα διαδικτυακά στις εργασίες της Βουλής των Κοινοτήτων, σε μη δημόσιο χώρο, ούρησα χωρίς να αντιληφθώ ότι με έπαιρνε η κάμερα», έγραψε στο απολογητικό του σημείωμα στο Twitter.

«Ντρέπομαι βαθύτατα για τις πράξεις μου και την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα σε όποιον τις είδε. Ζητώ ανεπιφύλακτα συγγνώμη», πρόσθεσε.

 Όπως είπε, θα διατηρήσει τη βουλευτική του ιδιότητα, αλλά θα αποχωρήσει «προσωρινά» από τις επιτροπές στις οποίες μετέχει. Ο Έιμος είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό και, μεταξύ άλλων, είναι και βοηθός του υπουργού Βιομηχανίας Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι θα ζητήσει βοήθεια, αλλά δεν διευκρίνισε τι είδους θα είναι αυτή.

Ο Έιμος τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του τον περασμένο Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μια συνεδρίαση της Βουλής. Τότε, είχε δηλώσει ότι άλλαζε ρούχα αφού προηγουμένως είχε κάνει τζόγκινγκ και δεν είχε αντιληφθεί ότι η κάμερα του υπολογιστή του ήταν ανοιχτή.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή