Ο σκύλος που θέλει να γίνει δημοσιογράφος

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 09:12
A- A A+

Σε μία ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση πολλά απρογραμμάτιστα μπορούν να συμβούν και να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Σε μια από τις πιο χαριτωμένες διακοπές on camera, ένας σκύλος άρπαξε το μικρόφωνο ενός δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στη Ρωσία. Τώρα, το βίντεο του τετράποδου εισβολέα κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

WION

Το περιστατικό συνέβη όταν η δημοσιογράφος Nadezhda Serezhkina του Mir TV ετοιμαζόταν να ενημερώσει τους θεατές σχετικά με τον καιρό για τις επόμενες μέρες. Ξαφνικά, ένα χρυσαφί retriever, ενθουσιάστηκε με το μικρόφωνο, μπήκε στο κάδρο, το άρπαξε από το χέρι της και έφυγε, αφήνοντας έκπληκτη τη δημοσιογράφο.

Ο κάμεραμαν, που συνέχισε τη μαγνητοσκόπηση, βιντεοσκόπησε τη Serezhkina καθώς προσπαθούσε να κυνηγήσει το σκύλο για να πάρει πίσω το μικρόφωνο. Η εκπομπή δεν διακόπηκε παρά το χιουμοριστικό περιστατικό και οι θεατές μπορούσαν να δουν όλα όσα συνέβησαν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η παρουσιάστρια στο στούντιο προσπάθησε να σώσει την κατάσταση καθώς ενημέρωσε τους θεατές ότι είχαν χάσει τη σύνδεση με τον ανταποκριτή και σύντομα θα επέστρεφαν.

naftemporikigr με πληροφορίες indianexpress
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή