Το Κέιμπριτζ νίκησε την Οξφόρδη στον αγώνα κωπηλασίας

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 10:00
Pool via REUTERS/JULIAN FINNEY

Λιγοστοί θεατές παρακολουθούν τον αγώνα κωπηλασίας Οξφόρδης - Κέιμπριτζ από τους κήπους τους.

A- A A+

Η παραδοσιακή αναμέτρηση κωπηλασίας μεταξύ των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ μεταφέρθηκε από τον ποταμό Τάμεση στο Λονδίνο στο Ely στο Cambridgeshire για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των προβλημάτων ασφάλειας για τη γέφυρα Hammersmith. Ο 166ος αγώνας κωπηλασίας πραγματοποιήθηκε στον ποταμό Great Ouse χθες, Κυριακή 4 Απριλίου, και ανέδειξε διπλό νικητή το Κέιμπριτζ.

REUTERS/MOLLY DARLINGTON

Η ομάδα αντρών του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ πανηγυρίζει τη νίκη της έναντι της ομάδας της Οξφόρδης.

Πραγματοποιείται κάθε χρόνο μεταξύ πληρωμάτων από τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ σε μία έκταση 4,2 μιλίων του ποταμού Τάμεση στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Αυτός ήταν ο 75ος αγώνας γυναικών και ο 166ος αγώνας ανδρών, με τον αγώνα του 2020 να ακυρώνεται λόγω του Covid-19. To Κέμπριτζ ηγήθηκε της μακροχρόνιας αντιπαλότητας τόσο στον αγώνα ανδρών όσο και των γυναικών.

REUTERS/MOLLY DARLINGTON

Η ομάδα γυναικών του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ πανηγυρίζει τη νίκη της.

Ο αγώνας του 2021 πραγματοποιήθηκε στον ποταμό Great Ouse κοντά στο Ely, Cambridgeshire μεταξύ της γέφυρας Queen Adelaide και του Sandal Bridge, Littleport, αντί για το παραδοσιακό Championship Course στο Λονδίνο. Τα πληρώματα ανακοινώθηκαν στις 25 Μαρτίου 2021. 

naftemporikigr με πληροφορίες Wikipedia
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή