Η Σάλκε παρουσίασε τον Γραμμόζη

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 16:59
UPD:17:23
schalke04.de/
A- A A+

Ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον της Σάλκε, υπογράμμισε ο υπηρεσιακός τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πέτερ Κνάμπελ, κατά την παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού.

Ο Γραμμόζης επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον τότε τεχνικό διευθυντή, Γιόχεν Σνάιντερ, και το φθινόπωρο, όταν τελικά οι «βασιλικοί μπλε» κατέληξαν στη λύση του Μάνουελ Μπάουμ για τον πάγκο τους.

Ο 42χρονος τεχνικός είχε ακουστεί και μετά την απόλυση του Μπάουμ, όταν τελικά προτιμήθηκε ο Πασκάλ Γκρος, αλλά όπως δήλωσε, είναι σημαντικό να επιμένεις όταν είσαι σίγουρος για τη... νύφη. Μπορεί να χρειαστούν και τρεις ή και τέσσερις φορές».

Ο Γραμμόζης δήλωσε χαρούμενος που έκανε το βήμα παραπάνω, χωρίς να αγνοεί το βαθμό δυσκολίας της αποστολής του. Η Σάλκε είναι από το ξεκίνημα της χρονιάς στην τελευταία θέση της Bundesliga και μοιάζει δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού πιθανότατα αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα σωτηρίας για την ομάδα του Γκελζενκίρχεν, που υποδέχεται την Παρασκευή την Μάιντς.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό το γκρουπ θα προσπαθήσει να αποδώσει τα μέγιστα την Παρασκευή» δήλωσε ο Γραμμόζης, που ζήτησε ενέργεια και δύναμη από τους παίκτες του.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις