ΣΥΡΙΖΑ: Εκτεθειμένος ο κ. Μητσοτάκης για την υπόθεση Λιγνάδη

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 11:59
UPD:12:00
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια.

Συγκεκριμένα, σύμωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά βαριά εκτεθειμένος από την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη. Λίγη σημασία έχει πια, αν κατόπιν εορτής παραιτήσει την υπουργό του.  Άλλωστε η κα Μενδώνη ό,τι έκανε το έκανε κατ' εντολήν του.

Κατ' εντολήν του ακύρωσε τη προκήρυξη διαγωνισμού για να αναθέσει τη Διεύθυνση του Εθνικού στον κ. Λιγνάδη.

Κατ' εντολήν του έβγαλε ανακοίνωση για να διαψεύσει τις «φήμες» όπως έγραφε.

Κατ' εντολήν του έκανε πως δεν είδε τη καταγγελία του Νίκου Σ. στις 6 του Φλεβάρη και και πως δεν άκουγε όλες αυτές τις  μέρες την κατακραυγή των ανθρώπων της τέχνης.

Κατ' εντολήν του τέλος, έκανε στροφή 180 μοιρών, μόνο όταν έμαθαν ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά θύματος για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Ελπίζουμε τουλάχιστον αυτή τη φορά, να μη ξαναδούμε κατ' εντολήν του, βουλευτές της ΝΔ στο δικαστήριο να υπερασπίζονται τον κατηγορούμενο, όπως συνέβη με τον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Νίκο Γεωργιάδη.», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή