Η Φιορεντίνα προσέλαβε τον Τσέζαρε Πραντέλι

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 22:48
UPD:23:01
www.acffiorentina.com/
A- A A+

Η δεύτερη θητεία του Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο της Φιορεντίνα ξεκίνηση την Δευτέρα (9/11), με τον έμπειρο προπονητή να διαδέχεται τον Τζουζέπε Ιακίνι, ο οποίος παύθηκε από τα καθήκοντά του μετά το άσχημο ξεκίνημα των «βιόλα» στη Serie A (μετά από 7 ματς η ομάδα της Φλωρεντίας μετρά δύο νίκες και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας).

Μεταξύ του 2005 και 2010 ο Τσέζαρε Πραντέλι είχε συνεργαστεί ξανά με το σύλλογο κι αυτή την φορά κλήθηκε για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

«Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Μπέπε Ιακίνι ο οποίος στην πιο δύσκολη στιγμή της περασμένης περιόδου, ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Ρόκο Κομισο και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς τα αποτελέσματα απαιτούν την αλλαγή στην τεχνική καθοδήγηση. Επίσης θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Πραντέλι. Πιστεύουμε ότι η ικανότητά του, η επαγγελματική του ιστορία και η προσωπικότητά του, αναγνωρισμένες από τον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάνουν τον Πραντέλι το ιδανικότερο πρόσωπο για να καθίσει στον πάγκο.»

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις