Φωτογραφική συνομιλία μεταξύ Kim Kardashian και Michèle Lamy

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 10:10
A- A A+

Η Kim Kardashian είναι δημοφιλής -τον περασμένο Αύγουστο,  οι followers της στο Instagram ανέρχονταν σε 186 εκατομμύρια.

Η Michèle Lamy δεν είναι σε τέτοιο βαθμό δημοφιλής. Ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας, περφόρμερ, παραγωγός ταινιών και μούσα, σύζυγος και συνεργάτης του σχεδιαστή μόδας Rick Owens είναι πασίγνωστη. Τα δύο δημιουργικά μυαλά συνεργάστηκαν προσφάτως σε πρότζεκτ για το περιοδικό AnOther Magazine.

Μετά τη συνάντησή τους το 2013, γεννήθηκε μεταξύ της Kardashian και της Lamy μια σχέση υποστήριξης της μίας προς την άλλη. Κατά τη διάρκεια του «λουκέτου», συνέλαβαν την ιδέα να ποζάρουν φορώντας η μία τα ντιζάιν της άλλης.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Ολλανδός φωτογράφος Paul Kooiker έδωσε σαφείς οδηγίες και στις δύο για το πώς θα τραβούσαν τα πορτρέτα στο σπίτι τους, η Kim στο Γουαϊόμινγκ και η Michèle στο Παρίσι. Δύο γυναίκες σε απομόνωση, πορτρέτα δύο γυναικών που δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο διαφορετικές, η μία από την άλλη. Η μία, σε νευρική κρίση.

Η άλλη, σκεπτική και να εμπνέει σεβασμό. Τα πορτρέτα της Kardashian θυμίζουν σκηνές από έργα του σπουδαίου Γάλλου σκηνοθέτη Ρομπέρ Μπρεσόν. Αυτά της Lamy παραπέμπουν στον φωτογραφικό φακό των Bernhard και Anna Blume. Η Michèle φορά SKIMS και τα δικά της κοσμήματα. Η Kim φορά HUNROD και τα δικά της εσώρουχα.

To θέμα «Michèle Lamy & Kim Kardashian: Fight, Flight, Unite» είναι το κεντρικό θέμα του τεύχους Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 του AnOther Magazine, το οποίο κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή