Το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο

Σε στενό κύκλο η κηδεία του
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 23:26
A- A A+

Το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο είπαν σήμερα το απόγευμα συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου τραγουδιστή, στο κοιμητήριο της Κηφισιάς.  

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, που αντιμετώπιζε τα σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών την Κυριακή, από ανακοπή, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν.  

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Πουλόπουλου βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας.

«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμα. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και έφυγε λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος.Ήταν καλός. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας, καλός σύζυγος. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Ήταν τεράστιος τραγουδιστής»
, δήλωσε η σύζυγός του, Μπέττυ Πουλοπούλου.   

Στο νεκροταφείο, εκτός από την σύζυγό του και την κόρη του, Άντα, βρέθηκαν επίσης οι Λουκίλα Καρρέρ, Αντύπας, Λίνα Νικολακοπούλου, Πασχάλης, Ελένη Ροδά, Ρένα Κουμιώτη και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες, ενώ στεφάνι απέστειλαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή