ΣΥΡΙΖΑ: Οι εργαζόμενοι να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κινητοποιήσεις

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 12:26
UPD:12:30
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να δώσουν «δυναμικό ‘παρών’» στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων την Τετάρτη απέναντι στο νομοσχέδιο, που «επιχειρεί να επαναφέρει τις ακραία νεοφιλελεύθερες προτάσεις ΣΕΒ -ΔΝΤ, για μια ανάπτυξη που θα βασίζεται σε χαμηλούς μισθούς και στην πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων» απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά την επιτυχία των κινητοποιήσεων της 24ης  Σεπτέμβρη, που οδήγησε στην καθυστέρηση της κατάθεσης του νομοσχεδίου, ο αγώνας συνδικάτων και εργαζομένων  απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης για ξήλωμα των κατακτήσεων των προηγούμενων ετών και επαναφορά στην κατάσταση διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, κλιμακώνονται» σημειώνει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Καλούμε όλες και όλους, εργαζόμενους-ες, άνεργους-ες, νέους και νέες να συμμετέχουν μαζικά στις απεργίες και τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα. Να πάρουν τον αγώνα στα χέρια τους και να παλέψουν για ισχυρές  κλαδικές συλλογικές συμβάσεις, που θα κατοχυρώνουν αξιοπρεπείς μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας  για όλους» προσθέτει.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή