Μετ' εμποδίων οι εξορμήσεις στις παραλίες - Ουρές χιλιομέτρων σε Βόλο, Θεσσαλονίκη

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 14:03
UPD:14:17
INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ταλαιπωρήθηκαν οι Θεσσαλονικείς στην έξοδό τους.

A- A A+

Ουρές χιλιομέτρων,απίστευτο μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις ωρών ταλαιπωρούν από το πρωί χιλιάδες κατοίκους του Βόλου και εκδρομείς, που θέλησαν να βγουν από την πόλη και να απολαύσουν λιγη δροσιά στη θάλασσα ή απόδραση στο Πήλιο. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών με κατεύθυνση προς τη Χαλκιδική, λόγω της εξόρμησης των Θεσσαλονικέων προς τις παραλίες.

Στην περιοχή του Βόλου, το τεράστιο μποτιλιάρισμα με τα χιλιάδες ακινητοποιημένα αυτοκίνητα,στην παραλιακή Βόλου-Αγριας-Νοτίου Πηλίου, έχει μήκος πάνω από 15 χιλιόμετρα και αρχίζει μέσα από το κέντρο της πόλης.
Αιτία για το πρωτόγνωρο κυκλοφοριακό κομφούζιο ειναι η απόφαση να κλεισουν οι αρμόδιες αρχές το μεγάλο τούνελ του περιφερειακού του Βόλου,με αποτέλεσμα τα χιλιάδες οχήματα να εκτρεπονται και να επαναδιοχετεύονται μέσα στην πόλη.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεκαδων ανδρών της Τροχαίας Βόλου, που βρίσκονται σε όλους τους κόμβους, επικρατεί κομφούζιο, που προκαλεί την έντονη αγανάκτηση των εγκλωβισμένων οδηγών.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι, από νωρίς το πρωί, και η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών με κατεύθυνση προς τη Χαλκιδική, καθώς  και σήμερα πολλοί είναι οι Θεσσαλονικείς που αναζητούν μικρά "διαλείμματα" δροσιάς σε κοντινές παραλίες.
Με πολύ χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από το ύψος του τούνελ της Τούμπας έως και τον Κ12 (στη συμβολή με την ΕΟ Θεσσαλονίκης), καθώς, πέρα από τον αυξημένο όγκο οχημάτων που κινούνταν προς τη Χαλκιδική, σημειώθηκε σύγκρουση τριών οχημάτων από την οποία υπήρξαν μόνον υλικές ζημιές, η οποία δυσχέρανε περαιτέρω την κυκλοφορία.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή