Σ. Φάμελος: Δεν θα γίνονται δεκτές οι βουλευτικές τροπολογίες

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 16:56
UPD:17:01
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Την απόφαση να μην γίνει αποδεκτή καμία βουλευτική τροπολογία έλαβε η κυβέρνηση μετά τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί ψήφισης ρουσφετολογικών και φωτογραφικών τροπολογιών της τελευταίας στιγμής.

Από την Ολομέλεια, ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος, κατέστησε σαφές ότι δεν γίνεται δεκτή καμία βουλευτική τροπολογία, η οποία κατατέθηκε στα νομοσχέδια για την κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για την προστασία του περιβάλλοντος και την Κύρωση του Πρωτοκόλλου της Ναγκόγια σχετικά με την πρόσβαση στους γενετικούς πόρους και τον δίκαιο και ισότιμο καταμερισμό των οφελών που απορρέουν από τη χρησιμοποίησή τους, στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιοποικιλότητα.

Προηγήθηκε η αποχώρηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του ΚΚΕ και της ΧΑ από την Ολομέλεια με την καταγγελία εκ μέρους των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων για την διαδικασία. Η ΝΔ δεν παρέστη στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες όπως είχε προαναγγείλει.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή