Η Odyssey στο Microsoft Summit

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 10:27
UPD:10:30
A- A A+

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου το φετινό συνέδριο της Microsoft με θέμα «Transform. Innovate. Grow.» με κεντρικό άξονα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις αλλαγές,  προκλήσεις  και ευκαιρίες που ανοίγει στην Ελλάδα σήμερα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, στο «ΑΙ Innovator’s Hub», όπου φιλοξενήθηκαν  οι πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες-συνεργάτες της Microsoft που αναπτύσσουν εξολοκλήρου δικές τους λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης,  η Odyssey παρουσίασε το ClearSkiesSaaS NG SIEM.

H διοργάνωση προσέλκυσε υψηλού επιπέδου επαγγελματίες που είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς. Με ομιλητές και συμμετέχοντες διεθνούς επιπέδου, το συνέδριο παρουσίασε μια νέα προσέγγιση στο πώς η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει οργανισμούς στο να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και να επιτύχουν βέλτιστα αποτελέσματα.

Σχετικά με το ClearSkies

To ClearSkies SaaS NG SIEM έχει αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου από την Odyssey και επιτυγχάνει με τη χρήση τεχνολογίας Big Data, την ανάλυση και συσχετισμό δεδομένων που συλλέγονται σε πραγματικό χρόνο από ένα ευρύ φάσμα συσκευών και τεχνολογιών ασφάλειας, δικτύου, λογισμικού κ.α. Η έξυπνη ανάλυση Advanced Security Analytics καθώς και η ενσωμάτωση εξειδικευμένων μοντέλων ανάλυσης Artificial IntelligenceMachine Learning και User & Entity Behavior Analysis (UEBA) καθιστούν δυνατό τον έγκυρο προσδιορισμό και αναγνώριση δυνητικά επιβλαβών, πολύπλοκων και πολυδιάστατων κυβερνο-απειλών και κυβερνο-επιθέσεων, ή άλλου είδους ηλεκτρονικών κινδύνων.

Το ClearSkies SaaS NG SIEM είναι συμβατό με το Microsoft Azure Cloud Computing Platform.

More on Odyssey can be found here: www.odysseycs.com

Προτεινόμενα για εσάς