Ανανεωμένο και ευπροσάρμοστο

Με αναβαθμισμένες ψηφιακές δυνατότητες το νέο MINI Clubman
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 21:35
UPD:21:36
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Το ευπροσάρμοστο πενταθέσιο, όπως το αποκαλεί -ευφυώς- η εταιρεία, ανανεώνεται με φρέσκα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό και το εσωτερικό του. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις της γκάμας ψηφιακών υπηρεσιών MINI Connected υπογραμμίζουν τον προηγμένο και μοντέρνο χαρακτήρα του νέου MINI Clubman. Επίσης, ελκυστικές προσθήκες στο πρόγραμμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσια αξεσουάρ MINI προσφέρουν περαιτέρω δυνατότητες εξατομίκευσης.

Τόσο η οδηγική άνεση όσο η ευρυχωρία και η πρακτικότητα αποτελούν γενικά χαρακτηριστικά του νέου MINI Clubman. Η σύγχρονη εκδοχή της κλασικής φιλοσοφίας shooting brake καθιερώνει ένα ιδιαίτερο στιλ στην compact κατηγορία. Τέσσερις πλαϊνές πόρτες και πέντε καθίσματα σε συνδυασμό με έναν ευπροσάρμοστο χώρο αποσκευών πίσω από τη διαιρούμενη πόρτα στο πίσω τμήμα εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και βέλτιστη αξιοποίηση χώρου σύμφωνα με τη γενική φιλοσοφία του πράγματος.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις ντίζελ, που αποδίδουν από 102 έως 192 ίππους. Εάν το επιθυμούν, μπορούν επίσης να συνδυάσουν το σύστημα τετρακίνησης ALL4 με τους ισχυρότερους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Στην οικογένεια του μοντέλου θα προστεθεί αργότερα η νέα έκδοση του σπορ MINI John Cooper Works Clubman.

Στα highlights του ανανεωμένου Clubman περιλαμβάνονται τα εξής: Ιδιαίτερη φυσιογνωμία με νέα σχεδίαση μάσκας, προβολείς LED με λειτουργία Matrix για τη μεγάλη σκάλα, νέοι προβολείς ομίχλης LED με δακτύλιο φώτων ημέρας, πίσω φώτα LED στάνταρ (προαιρετικά σε σχέδιο Union Jack), νέα χρώματα αμαξώματος, νέα έκδοση εξωτερικού Piano Black, νέες ζάντες αλουμινίου, σπορ ανάρτηση με όχημα χαμηλωμένο κατά δέκα χιλιοστά, νέα γκάμα δερμάτινων επενδύσεων και επιφανειών εσωτερικού, νέο πρόγραμμα εξοπλισμού MINI Yours και MINI Connected με νέες λειτουργίες.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή