Δ. Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε ξεκάθαρα την κυβέρνηση

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 20:05
UPD:20:08
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ξεκάθαρο μήνυμα για την καταψήφιση της κυβέρνησης έστειλε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κάνοντας λόγο πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την πολιτική των προηγούμενων αντιλαϊκών κυβερνήσεων.

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε, επίσης, πως το ΚΚΕ καταψηφίζει ξεκάθαρα την κυβερνηση που φόρτωσε στο λαό ασήκωτα βάρη και συνέχισε την πολιτική των προηγούμενων με συνεχείς μειώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα η κυβέρνηση «καλλιεργεί αυταπάτες στον ελληνικό λαό ότι η ιμπεριαλιστική συμμαχία που υπηρετεί μπορεί να γίνει φιλολαϊκή».

Όπως είπε «καταψηφίζουμε την κυβέρνηση η οποία καλεί σε συστράτευση για να φράξει και καλά τον δρόμο στην άκρα δεξιά, αυτή που με αντιλαϊκή πολιτική βοήθησε την ακροδεξιά».

«Καταψηφίζουμε την κυβερνητική πολιτική που λαμβάνει τον ρόλο σημαιοφόρου στα νατοϊκά σχέδια, την κυβέρνηση που την ώρα που μιλά για την ειρήνη, μετατρέπει την Ελλάδα σε αλυσίδα αμερικανικών βάσεων», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως το Κομμουνιστικό Κόμμα καταψηφίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία - όπως είπε - «η κυβέρνηση θέλει να αλυσοδέσει τα Βαλκάνια στα δεσμα του ΝΑΤΟ».

«Προσπαθείτε να κάνετε το μαύρο - άσπρο και περιορίζετε την κοινωνική πολιτική. Μέχρι και πολιτιστικά μνημεία υπογράψατε στο υπερταμείο», επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή