Λιμενικό: Απονομή πτυχίων σε 12 κελευστές ειδικότητας Υγειονομικού

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 14:16
UPD:14:19
Λιμενικό Σώμα

Τα πτυχία σε 12 κελευστές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε οκτώ γυναίκες και τέσσερις άνδρες, απευθείας κατάταξης ειδικότητας Υγειονομικού, απονεμήθηκαν το πρωί, σε τελετή στον αίθριο χώρο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά, παρουσία του υπουργού, Φώτη Κουβέλη, και της ηγεσίας του Σώματος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Κουβέλης, απευθυνόμενους προς τις νέες και τους νέους κελευστές, ανέφερε:

«Η πατρίδα σάς καλεί να εκτελέσετε με υψηλό φρόνημα και απόλυτη αφοσίωση στο έργο σας, το καθήκον σας απέναντι σε αυτή. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτελέσετε με τον πλέον άριστο και υπεύθυνο τρόπο εκείνο που αντιστοιχεί στα δικά σας καθήκοντα. Καθήκοντα σημαντικά, εξαιρετικά σημαντικά, με το δεδομένο ότι καλείστε να στελεχώσετε το Υγειονομικό του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι πιστοί στο καθήκον θα αποτελέσετε, για το Σώμα συνολικότερα, αποφασιστικό παράγοντα στον τομέα που καλείστε να υπηρετήσετε.

ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΣΏΜΑ

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μέριμνα του υπουργείου είναι να ενισχύσουμε σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στον ευαίσθητο και χρήσιμο τομέα του Υγειονομικού τις υπηρεσίες μας με άντρες και γυναίκες με ικανό στελεχιακό δυναμικό» σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή