Το Μαξίμου «βλέπει» αποστασία - Ν.Δ.: Είναι σε πανικό γιατί καταρρέουν

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 18:36
UPD:19:01
INTIME NEWS
A- A A+

Πολιτική θύελλα σήκωσε η απόφαση του βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη να ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ, με το Μέγαρο Μαξίμου να καταγγέλλει «σχέδιο νέας αποστασίας» και τη Ν.Δ. να καταλογίζει στην κυβέρνηση πανικό «γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».

Πλέον, με τον κ. Λαζαρίδη να διατηρεί την έδρα του, η κυβερνητική πλειοψηφία απαριθμεί 152 βουλευτές.

Κυβερνητικοί κύκλοι, με φόντο την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη, έκαναν λόγο για «σχέδιο νέας αποστασίας, το οποίο απεργάζονται εδώ και καιρό συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη», τονίζοντας ότι τα συμφέροντα αυτά λειτουργούν για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι κύκλοι του Μαξίμου ανέφεραν πως «το γιατί είναι προφανές». «Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη», σημείωσαν..

Συνεχίζοντας, οι κυβερνητικοί κύκλοι τόνισαν πως «είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες».

Καταλήγοντας, οι κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν: «Ο κ. Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Από την πλευρά της, η Ν.Δ. απάντησε με ανακοίνωσή της πως «οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».

«Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή