Παναθηναϊκός: «Σκληρή γλώσσα» από τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη προς την ΠΑΕ

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 16:53
UPD:16:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Η κόντρα Ερασιτέχνη και ΠΑΕ καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό.

Μετά τα όσα έγιναν και βγήκαν προς τα έξω την ημέρα των εκλογών της «Μάνας του Λόχου» του αθηναϊκού συλλόγου, σήμερα (14/06) ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ εξαπέλυσε νέα επίθεση σχετικά με τα χρήματα που έμπαιναν στο ταμείο από την εταιρεία, ενώ με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης.

Μετά το δ.σ της ΠΑΕ, το οποίο έγινε σε «βαρύ κλίμα» εξαιτίας του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε:

«Είναι θετικό το κλίμα για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός ως ενιαίος όπως είναι και πρέπει να είναι, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Η κουβέντα έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και αποφασίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση στις 6 Ιουλίου, με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως το ποσό των 20 εκ. ευρώ. 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος και ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε ο νέος επενδυτής να βάλει τα χρήματα.

Δεν υπήρξε καμία ένσταση από τον ερασιτέχνη, θα δούμε τις υπάρχουσες συμβάσεις και θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις».

Η απάντηση του Παναγιώτη Μπόμη, όμως, ήταν σαφώς σε πολύ πιο έντονο ύφος, Ο νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ότι ο Ερασιτέχνης πλέον δεν έχει ανάγκη τα ξεροκόμματα που πέταγε η ΠΑΕ στις προηγούμενες διοικήσεις.

Αναλυτικά η Τοποθέτηση Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, διά του εκπροσώπου του Παναγιώτη Μπόμη στο ΔΣ της ΠΑΕ.  

«Στο σημερινό ΔΣ ξεκαθαρίσαμε ποια είναι η θέση μας. Καλέσαμε την ΠΑΕ να κάτσουμε στο τραπέζι να διαπραγματευτούμε καλή τη πίστη τις νέες συμβάσεις με τον Ερασιτέχνη.

Η αντιμετώπιση της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη και οι συμβάσεις επαιτείας είναι αυτές που οδήγησαν τον Ερασιτέχνη εδώ που είναι. Τις υπάρχουσες συμβάσεις προφανώς δεν τις αναγνωρίζουμε. 

Ένα πράγμα τονίζω, πως η σύμβαση για την ερχόμενη σεζόν ανέρχεται στις 250.000 για τα πάντα: ενοίκιο Λεωφόρου, μέρισμα 10% εισιτηρίων, απόδοση διαφημιστικών εσόδων. Αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Όπως δήλωσα και στο ΔΣ ή θα κάτσουμε όλοι μαζί να συμφωνήσουμε ή θα προασπιστούμε με κάθε έννομο τρόπο τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Η αρχή στη δεύτερη περίπτωση θα γίνει με due diligence από το 1979 και μετά, για να δούμε αν αποδίδονταν τα σωστά μερίσματα βάση νόμου στον Ερασιτέχνη. 

Επαναλαμβάνω πως η δική μας θέληση είναι ο Παναθηναϊκός να είναι ένας και να πορευτούμε όλοι μαζί στην ανάταση του συλλόγου.

 Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, να γνωρίζει από τώρα πως απέναντι του αυτή την φορά ο Α.Ο έχει διοίκηση δυνατή, Παναθηναϊκή και που δεν έχει ανάγκη τα ξεροκόμματα που πέταγε η ΠΑΕ στις προηγούμενες διοικήσεις για να καλύψουν τα πέντε και δέκα χιλιάρικα τον μήνα στο δημόσιο». 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 21:45
    NOVASPORTS 1 Μαρσέιγ-Τουλούζ
  • 22:00
    COSMOTESPORT 1 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ
δείτε τις σημερινές 4 μεταδόσεις