Γυμναστική: «Χάλκινη» η Παπαδημητρίου στο Ευρωπαϊκό

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 17:12
UPD:17:19
ego-gymnastics.gr

Με την Αναστασία Παπαδημητρίου να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό τραμπολίνο Νεανίδων ολοκληρώθηκε στο Μπακού το 26ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο, που επιφύλαξε σημαντικές διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα.

Το φινάλε της διοργάνωσης ήταν ονειρεμένο, καθώς η Αναστασία Παπαδημητρίου εντυπωσίασε στον τελικό του ατομικού και τερμάτισε 3η με 50,720 βαθμούς.

Έτσι, η 16χρονη πρωταθλήτρια αποχαιρετά με δύο χάλκινα μετάλλια την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, αφού είχε ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και στο ομαδικό, μαζί με τις συναθλήτριές της στην Εθνική ομάδα (Αγγελική Καλπαξή, Αντωνία Σακελλαρίδου, Λυδία Τσακαλίδου).

Τις δύο πρώτες θέσεις στο ατομικό Νεανίδων, μπροστά από την Ελληνίδα, κατέλαβαν οι Λευκορωσίδες Κατσιαρίνα Γιαρσόβα (54,505 β.) και Αλιαξάντρα Σταλιαρόβα (52,255 β.).

Οι Αγγελική Καλπαξή / Λυδία Τσακαλίδου κατέλαβαν την τιμητική 5η θέση στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο Νεανίδων με 40,025 βαθμούς, διατηρώντας τα κεκτημένα, αφού είχαν προκριθεί με την 5η καλύτερη βαθμολογία. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.