H INTRALOT ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 37001 ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 12:40
UPD:13:03
A- A A+

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι είναι μία από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών διεθνώς που πιστοποιούνται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 37001 για τα συστήματα διαχείρισης για την καταπολέμηση της δωροδοκίας. Την πιστοποίηση έλαβε ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα στις 21 Μαρτίου παρουσία ανωτέρων στελεχών των INTRALOT και της TÜV HELLAS (ΤÜV NORD), τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης που υλοποίησε την διαδικασία αξιολόγησης. Η πιστοποίηση καλύπτει την INTRALOT Α.Ε στο σύνολο της, τα Κεντρικά Γραφεία στο Μαρούσι και το Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας στην Παιανία.

Κατά τη διάρκεια παραλαβής της πιστοποίησης ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης,  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, υπογράμμισε τη δέσμευση της εταιρείας στον αγώνα ενάντια στη διαφθορά, δηλώνοντας “Ο Όμιλος INTRALOT έχει υιοθετήσει μία εταιρική κουλτούρα που προάγει τη διαφάνεια, την ακεραιότητα και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία σε όλες τις περιοχές, όπου δραστηριοποιείται διεθνώς. Η πιστοποίηση που λάβαμε σήμερα αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης μας στην επιχειρηματική ηθική και την προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας. Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην εφαρμογή διεθνώς αναγνωρισμένων καλών πρακτικών και να ενισχύουμε τους ελέγχους ενάντια στη διαφθορά και δωροδοκία στις καθημερινές δραστηριότητές μας διασφαλίζοντας βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων των ενδιαφερόμενων μερών.”

Ο κ. Γιάννης Οικονομίδης, Certification Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD), επαίνεσε την αφοσίωση της διοίκησης και των στελεχών της INTRALOT, καθώς και τον αποτελεσματικό τρόπο υλοποίησης των προαπαιτούμενων της πιστοποίησης σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της TUV HELLAS, κ. Σάββα Πελτέκη, συνεχάρησαν όλα τα μέλη της ομάδας Compliance για την επιτυχή ολοκλήρωση της πιστοποίησης της INTRALOT σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 37001: 2016.

Η πιστοποίηση ISO 37001 καθορίζει μία σειρά μέτρων που βοηθούν τους οργανισμούς να προλαμβάνουν, ανιχνεύουν και αντιμετωπίζουν τη δωροδοκία. Αυτά περιλαμβάνουν την υιοθέτηση σχετικών πολιτικών, το διορισμό στελέχους επιφορτισμένου με την ευθύνη παρακολούθησης της συμμόρφωσης του οργανισμού, την εκπαίδευση,  την αξιολόγηση των κινδύνων και τη δέουσα επιμέλεια σε έργα και συνεργάτες, εφαρμόζοντας οικονομικούς και εμπορικούς ελέγχους και θεσπίζοντας διαδικασίες υποβολής εκθέσεων και έρευνας.

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 55 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με κύκλο εργασιών €1,32 δισ. και περίπου 5.300 εργαζομένους (3.450 εκ των οποίων σε θυγατρικές εταιρείες και 1.850 σε συγγενείς) το 2016, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA Responsible Gaming Framework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, 100% θυγατρική του Γερμανικού Οργασισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει αποκτήσει ηγετική θέση στο χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία. Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Φορέα με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών. Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγουπτο και στο Λίβανο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και παντού στην Ευρώπη.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς