Καταψήφιση της Εξεταστικής για τον Π. Καμμένο αποφάσισε το προεδρείο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 20:41
UPD:20:42
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Την καταψήφιση της πρότασης της Ν.Δ. για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο σχετικά με τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με πληροφορίες το προεδρείο της Κ.Ο. του  ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στη συνεδρίαση, που είχε μοναδικό θέμα την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα, αποφασίστηκε επίσης ότι η στάση του κόμματος θα κινηθεί σε δύο άξονες:

Αφενός στη νομική αποδόμηση των επιχειρημάτων της Ν.Δ., αποδεικνύοντας πως είναι λάθος να ζητά εξεταστική επιτροπή για τους συγκεκριμένους λόγους. Αφετέρου θα υπογραμμιστεί πως στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι ο αντιπερισπασμός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, επισημάνθηκε «η αδυναμία επιχειρημάτων από την πλευρά της ΝΔ, καθώς το κλείσιμο της αξιολόγησης το οποίο συνδυάστηκε με σειρά θετικών εξελίξεων για την ελληνική οικονομία, της στέρησε το αφήγημα της καταστροφολογίας, το οποίο συντηρούσε για περισσότερο από ένα χρόνο».

Υπό αυτό το πρίσμα οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού οργάνου, καταλόγισαν στη Ν.Δ προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιακής φούσκας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή