Παρών ο Ρουπακιάς στη δίκη της Χ.Α. - Ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 11:57
UPD:12:00
Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Στιγμιότυπο από την δίκη της Χρυσής Αυγής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στις Φυλακές Κορυδαλλού.

A- A A+

Με οργή και κατάρες υποδέχτηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα τον Γιώργο Ρουπακιά, όταν τον είδε να μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε την οργή της στον κατηγορούμενο, που εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο συνοδεία αστυνομικών, ενώ παρακολουθώντας όρθια από το πίσω μέρος της δικαστικής αίθουσας την είσοδο και των υπολοίπων κατηγορουμένων, φώναζε: «Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας, μας υποχρεώνετε να σας βλέπουμε. Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα».

Ο Ρουπακιάς κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του τον περασμένο Μάρτιο. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα παρέμενε στο σπίτι του, όπου βρίσκεται υπό περιορισμό.

Σήμερα, παρόντες στο δικαστήριο ήταν 17 από τους 18 κατηγορούμενους στη δικογραφία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς στην προηγούμενη συνεδρίασή του το δικαστηριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία τους, ύστερα από σχετικό αίτημα της οικογένειας του μουσικού.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή