Ντ. Μπακογιάννη: Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε»

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 20:34
UPD:20:42
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η κ. Μπακογιάννη στην ανοιχτή συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

A- A A+

 «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω. Αν πάω εγώ όμως, θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω» σχολίασε για τη συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε» η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Αλβανία είπε ότι «δυστυχώς έχουμε επιδείνωση» και ζήτησε οφτή και αποφασιστική απάντηση «θέμα τσάμηδων για εμάς δεν υπάρχει, τελεία και παύλα».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «θα ήθελα πάρα πολύ να πάω για να φωνάξω με όλη τη δύναμη της φωνής μου "φύγετε, έχετε καταστρέψει και τα λίγα πράγματα που επιβίωσαν εν μέσω κρίσης, φορτώσατε 9,5 δισ. στον λαό βερεσέ"».

«Έτσι εύχομαι ένα πραγματικό κίνημα να βρει την έκφρασή του στις διαδηλώσεις και να καταλάβει αυτή η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει η λογική όσες διαδηλώσεις μας βοηθάνε είναι καλές και όσες όχι τις ονομάζουμε διαδηλώσεις παμπλουτήδηδων» υπογράμμισε.

Σε σχέση με το «αν ήρθε η ώρα να πει και η ΝΔ στην κυβέρνηση "φύγετε"», η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως «κάθε μέρα που περνά το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι δυσβάσταχτο».

Μιλώντας με δημοσιογράφους πριν από την έναρξη της ανοιχτής συνεδρίασης της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι «οι Αλβανοί έχουν μπει σε λογική σωβινιστική και επιθετική, κάτι που δεν βοηθάει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή