Skip to main content

Συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού στον Ντούσκο

 Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη το «χρυσό» Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο, που έφερε στη χώρα το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους Αγώνες του Τόκιο.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο! Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια», αναφέρει η ανάρτηση του πρωθυπουργού.

Συγχαρητήριο μήνυμα στο Στέφανο Ντούσκο για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανάρτησε, στον λογαριασμό του στο twitter και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήρθε από την κωπηλασία. Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την πρώτη θέση στο απλό σκιφ», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Στέφανο Ντούσκο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο που έφερε στη χώρα μας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο, σημειώνοντας και ολυμπιακό ρεκόρ σε μια μυθική κούρσα στην κωπηλασία! Στέφανε σε ευχαριστούμε που μας χαρίζεις τέτοιες στιγμές!», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.