Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε απόψε ο Γιάννης Μπουζούκης, επιβεβαίωσε την πρώτη εκτίμηση για τη φύση του τραυματισμού που υπέστη στη σημερινή πρωινή προπόνηση.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει πάθει διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο Μπουζούκης χάνει τα παιχνίδια με Βόλο (27/1), Λαμία (30/1), Ατρόμητο (6/2) και Ολυμπιακό (14/2), όπως και τον προημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












