Άγνωστος τηλεφώνησε στις 11:40 στο Γαλλικό Προξενείο και προειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί στο κτήριο εκρηκτικός μηχανισμός.
Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ. και πραγματοποιεί ελέγχους.
Λόγω του περιστατικού η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ακαδημίας, από το ύψος της οδού Κανάρη.
Σημειώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν» πως το τηλεφώνημα δεν έγινε στην Πρεσβεία της Γαλλίας η οποία λειτουργεί κανονικά.
Δείτε εδώ τον χάρτη της κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












