Skip to main content

Super League: Επιβλητικός Παναιτωλικός, 3-0 τον Πλατανιά

Επίδειξη δύναμης έκανε ο εξαιρετικός Παναιτωλικός στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά, του οποίου επικράτησε με το επιβλητικό 3-0, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αγρινίου έβαλε τις βάσεις για την ευρεία νίκη της από το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 12ο λεπτό και ύστερα από άσχημο διώξιμο του Στανισάβλιεβιτς, ο Μάζουρεκ έκλεψε και ο Ντίας άνοιξε το σκορ.

Στο 15΄ ο Μάζουρεκ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν βρήκε την μπάλα καλά στην προβολή του από κοντά, στο 28΄ ο ίδιος παίκτης δεν κατόρθωσε να σκοράρει πάλι από κοντά, αλλά στο 43΄ έγινε το 0-2.

Στο σημείο εκείνο ο Κλέσιο έστρωσε στον Μπεχαράνο κι εκείνος άφησε για τον Ρόσα, που με άπιαστο σουτ διπλασίασε για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας, αλλά μετά την αποβολή του Πλιάτσικα (δύο κίτρινες) στο 63ο λεπτό το συγκρότημα της Κρήτης δεν είχε καμιά ελπίδα.

Ο Παναιτωλικός βρήκε ξανά χώρους και στο 79΄ ο Μάζουρεκ, όπως στη φάση του πρώτου γκολ, βρήκε τον Ντίας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.