Skip to main content

ΕΠΟ: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός του Κυπέλλου

Με τα ρόστερ που τελείωσαν τη σεζόν 2019/2020 θα παραταχθούν, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που ορίστηκε εκ νέου για τις 12 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Η ΕΠΟ είχε ζητήσει διευκρινίσεις από την FIFA για τα ρόστες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι δύο φιναλίστ, με την παγκόσμια συνομοσπονδία να υποδεικνύει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί με αυτά της περασμένης περιόδου, οπότε δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεομεταφραφέντες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, δεν θα έχει δηλαδή στη διάθεσή του τους Νασίμ Χνιντ, Μπράιτ Ενομπακάρε, Πέταρ Καρακλάιτς, Εμμάνουελ Ινσούα, Γιάννη Ιατρούδη, Καρίμ Ανσαριφάρντ που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της σεζόν 2019/2020, ενώ από την άλλη έχουν αποχωρήσει από την Ένωση οι Βασίλης Μπάρκας (Σέλτικ), Μάριος Οικονόμου (Κοπεγχάγη), Νίκλας Χουλτ (Ανόβερο), Όγκνιεν Βράνιες (Άντερλεχτ), Σέρχιο Αραούχο (Λας Πάλμας) και Βίκτωρ Κλωναρίδης (ΑΠΟΕΛ).

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Απόστολο Αποστολόπουλο, Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια, ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει οι Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γκιλιέρμε (Αλ Σαντ), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Γαλατασαράι), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ελεύθερος), Μπρούνο Γκασπάρ (Σπόρτινγκ), Εμρέ Μορ (Θέλτα). Σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση των Σεμέδο και Λοβέρα, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας, Σα.