Skip to main content

Δεν τους «χάλασε» η ισοπαλία

Σε ματς που θύμιζε… αγγαρεία, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, στο Περιστέρι στην «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Το τελικό σκορ δεν ήταν σε καμία περίπτωση καταστροφικό για κάποια από τις δύο ομάδες, που ισοβαθμούν στην ειδική βαθμολογία και βρίσκονται σε απόσταση (σχετικής) ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις.

Αυτό που αξίζει να θυμάται κανείς από τον αγώνα ήταν το τετράλεπτο 49΄-52΄. Τότε οι Φατιόν και Μανούσος σημείωσαν τα τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να κρατάει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, το οποίο είχε από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι ήταν ο πρώτος βαθμός που πήρε ο Απόλλωνας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάκη Χάβο (είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ), ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους συμπλήρωσαν 8 ματς χωρίς νίκη!

Στο 49΄ ο Φατιόν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η απάντηση της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ήταν άμεση, με τον Μανούσο να νικά τον Βέρχουλστ, αφού πρώτα τον είχε αποφύγει.

Τα γκολ βοήθησαν τις δύο ομάδες να βρουν καλύτερο ρυθμό, χωρίς όμως να δημιουργήσουν στη συνέχεια κλασικές ευκαιρίες, με συνέπεια το 1-1 να μην αλλάξει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.