Skip to main content

Πόλο: Έκανε το 8Χ8 η Βουλιαγμένη, άνετα ο Ολυμπιακός και ο Απόλλων Σμύρνης

Το απόλυτο νικών στην Α1 πόλο ανδρών διατήρησε η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε άνετα με 17-1 του ΟΥΚ Βόλου και με το 8Χ8 συνεχίζει να «οδηγεί» την κούρσα του πρωταθλήματος.

Εύκολη επικράτηση και για τον Ολυμπιακό με 16-4 επί του ΠΑΟΚ, ενώ με νίκες προχώρησαν Απόλλωνας Σμύρνης και Πανιώνιος.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 6η του νίκη σε 7 ματς που έχει δώσει έως τώρα στην Α1 (έχει ένα ματς λιγότερο), επικρατώντας με 16-4 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 18 βαθμούς, έξι πιο πίσω από την πρωτοπόρο Βουλιαγμένη, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου (17-1).

Οι «μπέμπηδες», πλέον, θα ξεκινήσουν από αύριο (1/04) την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup με την Όρβοσι, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (3/03).

Καταιγιστικός ήταν ο Απόλλων Σμύρνης στο ματς με τον Υδραϊκό. Η «αμφίβια ταξιαρχία» διέλυσε τον αντίπαλό της με το εμφατικό 19-2 και μάλιστα εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Με τη νίκη αυτή ο Απόλλωνας εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ ο Υδραϊκός απομακρύνθηκε κι άλλο από την πρώτη τετράδα και, πλέον, στοχεύει στη συμμετοχή του στην εξάδα των play off.

Πάρα πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος με 16-10 επί του ΝΟ Χανίων. Ο «ιστορικός» πανηγύρισε μία τεράστια επιτυχία απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουν ίδιους στόχους και μπήκε για τα καλά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας (12 β. που οδηγεί μετά το τέλος της κανονικής περιόδου (μόνο του Α’ Γύρου) στα play off.