Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, σε μια επιλογή που έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Σελεσάο αλλά δεν βρήκε σύμφωνο τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο Λουίς Ινιάσιο Λούλα ντα Σίλβα.
Σε δηλώσεις από την Κίνα, όπου βρίσκεται σε επίσημο ταξίδι, ο Λούλα υπογράμμισε ότι δεν έχει «πρόβλημα με το γεγονός ότι ο Αντσελότι είναι ξένος».
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, «δεν μπορώ να καταλάβω την πρόσληψή του, καθώς έχουμε Βραζιλιάνους προπονητές ικανούς να ηγηθούν της Εθνικής ομάδας».
Ταυτόχρονα ωστόσο, ο φανατικός φίλος της Εθνικής ομάδας εξέφρασε ελπίδα «να μας βοηθήσει να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ και να διεκδικήσουμε εκεί με αξιώσεις το τρόπαιο».
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












