Skip to main content

Παπαδάκος και Μαραμενίδης οι καλύτεροι Έλληνες στη Μαγιόρκα

Ο Γιώργος Παπαδάκος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και είναι 4ος με 32 βαθμούς σε σύνολο 174 σκαφών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Mε 11 ιστιοπλόους σε 4 κατηγορίες εκπροσωπείται η ελληνική ιστιοπλοΐα στον φημισμένο αγώνα «Princesa Sofia», που παραδοσιακά διεξάγεται κάθε χρόνο στη Μαγιόρκα.

Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη και μέχρι τώρα την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς πραγματοποιούν ο Γιώργος Παπαδάκος και ο Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης.

Αναλυτικά στην κατηγορία ILCA 7 o Γιώργος Παπαδάκος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και είναι 4ος με 32 βαθμούς σε σύνολο 174 σκαφών. Έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και οι θέσεις του ήταν 6, 7, 36 (την αφαίρεσε ως τη χειρότερη), 2, 4 και 13 αντίστοιχα.

Στα Formula Kite μετά από 12 κούρσες ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης είναι 6ος με 44 βαθμούς μεταξύ 63 σκαφών. Οι θέσεις του έφερε ήταν 10 (την αφαίρεσε), 4, 8 (την αφαίρεσε), 2, 4, 6, 5, 6, 10 (την αφαίρεσε), 2, 7, 8.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.