Skip to main content

Απρόσμενος αποκλεισμός στη Μαδρίτη για την Σάκκαρη

EPA/WILL OLIVER

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στη φάση των «16» από την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια

Απρόσμενη ήττα, με βάση την εξαιρετική αγωνιστική κατάστασή της, γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στο Όπεν της Μαδρίτης.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά που αποκλείστηκε από τον Τιάγκο Μοντέιρο, ήταν η σειρά της Ελληνίδας πρωταθλήτριας να προσκρούσει σε βραζιλιάνικο «εμπόδιο».

Η Σάκκαρη έχασε στα δύο σετ (6-4, 6-4) από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια (Νο14 στην παγκόσμια κατάταξη) στη φάση των «16», περατώνοντας την αγωνιστική παρουσία της στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η Σπαρτιάτισσα τενίστρια δέχθηκε break στο 3ο game του πρώτου σετ, έσωσε άλλα δύο break points στο 5ο, αλλά ξανάχασε το σερβίς της και βρέθηκε πίσω με 5-2.

Σε εκείνο το σημείο αντέδρασε, μείωσε σε 5-4 και είχε δύο φορές την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως η Βραζιλιάνα άντεξε στην πίεση και, στο δεύτερο set ball έφτασε στο 6-4.

Ίδιο «σενάριο» και στο επόμενο σετ, όπου η Μαϊα έκανε ξανά το break στο 3ο γκέιμ, κράτησε εύκολα το δικό της σερβίς της και με νέο break (από διπλό λάθος) έφτασε στο 5-2.

Η Σάκκαρη αντέδρασε και πάλι, όπως και στο πρώτο σετ μείωσε σε 5-4, αλλά η Βραζιλιάνα κράτησε την ψυχραιμία της και τελείωσε τον αγώνα παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.