Skip to main content

Πρώτος στόχος της Λίβερπουλ ο Τσάμπι Αλόνσο

REUTERS/Thilo Schmuelgen

Η διοίκηση των Reds έχει κάνει την πρώτη επαφή με τον Ισπανό προπονητή της Λεβερκούζεν από τον περασμένο Νοέμβριο

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η εποχή του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ θα ολοκληρωθεί μετά από εννιά χρόνια.

Το κενό που αφήνει πίσω του ο Γερμανός προπονητής είναι μεγάλο και η διοίκηση των Reds έχει μπροστά της μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Αποστολή, η οποία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και ο Κλοπ ενημέρωσε τα στελέχη της ομάδας για την απόφασή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας(footmercato), ο πρώτος στόχος του αγγλικού συλλόγου είναι ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάβι Αλόνσο. Μάλιστα η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε πριν από τρεις μήνες αν και η περίπτωση του Αλόνσο δεν είναι εύκολη για την Λίβερπουλ.

Ο Ίβηρας προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο Λεβερκούζεν, οδηγώντας την ομάδα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Το όνομά του είναι το πλέον ”καυτό” στην αγορά και λογίζεται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τεχνικούς στην Ευρώπη.

Φυσικά η Λίβερπουλ είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος, ο Αλόνσο έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής την κόκκινη φανέλα και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς το τέλος της σεζόν.