Skip to main content

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε τον Μπιέλ

Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε ως δανεικός μέχρι το τέλος της περιόδου με τη ρήτρα αγοράς του να ορίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ

Στη Γερμανία με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ θα τελειώσει τη φετινή σεζόν ο Πεπ Μπιελ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός επιθετικός μετέβη στο Μόναχο, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από το νέο του σύλλογο, με τη ρήτρα αγοράς του να ορίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Στόχος μας ήταν να ενισχύσουμε την ομάδα στην επίθεση φέρνοντας διαφορετικούς τύπους παικτών. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Μπιελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την Άουγκσμπουργκ», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

«Με την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και την ποιότητα που διαθέτει θα κάνει πιο δυνατή την επίθεσή μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».

Ο Μπιελ δήλωσε χαρούμενος για την έκβαση της υπόθεσής του, υπογραμμίζοντας ότι «η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος, όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη».

Πιο πριν είχε αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό, γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα: «Προς το παρόν οι δρόμοι μας χωρίζουν, ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε, δεν πέρασε πολύς καιρός, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της οικογένειας… Σε αγαπώ και σε σέβομαι για πάντα!! Ολυμπιακάρα».